Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Home Ride Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Vas de toaleta cu bideu incorporat 2 in 1
420 lei
Brand
Turcia
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Wc cu Bideu incorporat, calitatea 1-a , portelan, cu rezervor de golire + mecanism dublu de golire 3-6 litri + capac polipropilena.

Kit-ul de bideu este montat, este din inox, are duza reglabila si doua functii de spalare (jet si dush). Duza stropitoare este un perlator care se schimba usor si se gaseste in comert la magazinele de profil.Toaletele cu bideu incorporat (combo  2 in 1 ) sunt un beneficiu pentru sanatate, un plus de confort, de igiena, de recuperare a spatiului din baie, de economie. Esti un om ocupat? Activ? Mereu in cautare de ceva nou? Sau esti boem? Si poate un pic comod?

Indiferent de tabieturile, deprinderile sau ocupatia ta, igiena trebuie sa fie pe primul plan. Specialistii recomanda in acest sens utilizarea in toaleta a bideului.

Un bideu este un obiect sanitar care foloseste un jet puternic de apa pentru a curata zonele intime dupa folosirea toaletei. Bideul este fie incorporat toaletei, fie instalat singur. Chiar daca sunt foarte utile si sanatoase, bideurile nu sunt foarte populare.Tarile vestice din Europa sunt campioane la folosirea bideurilor, iar in ultimii ani si tarile din Asia de Est si Orientul Mijlociu apeleaza la acest obiect sanitar.
In cazul in care in baia ta nu ai suficient spatiu pentru a monta un bideu, poti apela la aceasta solutie inovatoare.
Din Gura in Gura